Reiseplanlegging for turen til Djibouti. Del 2.

Nå begynner jeg å få langt hår!

Saken er den, at jeg tenkte andre kunne få ønske meg lykke til på ferden fra Norge -Djibouti, og også støtte familien Kristensen sak, ved å flette sitt eget hår, inn i mitt, og på den måten ta del i reisen som jeg starter når vaksiner og visum er i orden.

Lyngdalskvinnen Yasmin Kristensen er gift meg Rolf, de har 4 barn, Norske barn,  Barn som selvfølgelig har behov for sin Mamma.
Fordi Yasmin ved ankomst til Norge, for ca 20 år siden, løy og sa at hun var fra Somalia, og ikke Djibouti, som var sannheten. har Yasmin mistet sitt Norske statsborgerskap og er begjært utvist fra landet.
Den Norske familien skal altså skilles fra hverandre.
Rolf mister sin kone, barna sin mor.
Til nå har de brukt  kr 200.000,-  i saksomkostninger, og på beregner enda 300.000 Norske kroner, altså tilsammen en halv million kroner.

Da jeg selv er i en slags midtlivskrise, og har behov for å "finne meg selv", ønsker jeg å kjøre hele veien fra Lyngdal i Norge, til Djibouti i Afrika, og samtidig sette fokus på familien Kristensens sak
Langs veien, kommer jeg til å fotografere, filme og skrive om mine opplevelser.
Reisen kommer jeg til å gjøre alene.

Anita Grønstøl, var den første som viste sin støtte i saken, ved at hun klippet av sitt eget hår og flettet det inn i mitt, fra før hadde jeg flettet inn litt blått hår fra en parykk, og min aller kjæreste venn Tone sitt hår, det fikk et meget spesielt feste. Ja, det kunne jo ikke gå helt etter planen, så akkurat den hårtusta, den får spjoinke fritt.

Jeg hadde trodd at donasjoner av hår hadde stoppet med de få jeg da hadde, men da jeg fortalte om saken, fikk jeg flere til å klippe av sitt hår, for å få det flettet inn i mitt. 
Alle støtter Yasmins sak, og de kommer til å følge turen mot Djibouti, som jeg etterhvert vil fortelle dere mer om.

P.S.
Det var Anita som for noen år siden sendte meg linken til Støtteprosjektet til Dunnans Castle i Scotland.
Støttet du gjenoppbyggingen av Dunnans slott, ved å donere en sum penger, fikk man en kvadratmeter jord, i hagen tilhørende slottet, og fikk også rett til å bære Lady eller Lord tittel.

Jeg er faktisk Lady Vetland, helt på ordentlig, på en måte iallefall ;-)

Ønsker du å vise din støtte i saken, kan du Vippse eller overføre direkte til konto.

Vipps: 95 20 97 75

Konto: 9713 47 19323

-Lady Sissel Judith Vetland

#Yasminkristensen #Lyngdal #UD #UDI #Regjeringen #utvisning #Norge #Djibouti #Europa #Afrika #peace #love #staystrong #Anitagrønstøl #hår #flette #frihet 

2 kommentarer

Inger J

14.09.2017 kl.10:15

Lykke til.

Dette høres spennende ut.

Det er fint prosjekt dette.

Vetland

15.09.2017 kl.02:12

Inger J:
Tusen mange takk <3

Skriv en ny kommentar

Vetland

Vetland

48, Lyngdal

Vitebegjærlig, leken og optimistisk kvinne, med mange hobbyer og interesser. Mye livserfaring.

Kategorier

Arkiv

hits