Takk til Grønnsaksbua og Paulsens-Hotell, for støtten til Sommerfuglhagen.

Fra Grønnsaksbua, på Rom, har jeg fått frukt og grønt, som jeg har hatt i matstasjonene i Sommerfuglhagen.

Hos Paulsens-Hotell, har jeg opprettet et samarbeid, som gir meg rett til å sanke frøkapsler og studere hagens arter.

For Sommerfuglhagen, betyr disse støttespillerne enormt mye!

Selv om sommeren langtifra er over, tror jeg de fleste av oss har mistet troa på den. Det meste av sommeren har dessverre regnet bort.

Til tross for regn og mye vind, sommerfuglenes største fiender, har det på de solfylte dagene vært yrende liv i Sommerfuglhagen.
Det har til tider vært enorme mengder sommerfugllarver og sommerfugler, og selvfølgelig horder med humler og bier og andre småflyvere og småkryp. 

Til nå har jeg stort sett observert artene, men enkelte har jeg fotografert og artsbestemt.

Det er med STOR glede, at jeg nå kan meddele, at prosjekt Sommerfuglhagens første sesong, har vært meget vellykket!

Besøkende, har vært begeistret for mine gaidede turer, de har lært mye, er tilbakemeldingene jeg har fått.

Disse gode resultatene, tar jeg nå med i beregningen, når jeg nå skal fortsetter mitt arbeid med å videreutvikle Sommerfuglhagen.

Da jeg ikke er bemidlet for øyeblikket, har jeg igangsatt en innsamlingsaksjon, for å kunne få midler til Sommerfuglhagens videre utvikling.

Ambisjonene er å neste sesong ha en besøksvennelig hage klar for å kunne ta imot barnehager, skoleklasser og andre interessenter, for å lære disse om viktigheten av insekter og det vi kaller ugress.

I løpet av vinteren, vil jeg også jobbe mer med å lage små "eventyr-figurer" og annet, som jeg kommer til å plassere i Sommerfuglhagen, slik at den etterhvert , vil fremstå som en Eventyrhage. Til det arbeidet, har jeg behov for en bandsag.

I vinter vil jeg også begynne å så blomster og nyttevekster i kjelleren, som jeg kommer til å plante ut i Sommerfuglhagen. Frøene fra Paulsens Hotells hage, er der et viktig tilskudd, da blomsterfrø er vanvittig dyrt å kjøpe i butikk.

Siden resultatene har vært så mange, gode og positive,, ønsker jeg å¨gjøre Sommerfuglhagen til et ledd, i en bedriftsplan jeg jobber med. Der jeg har satt, å lage min egen arbeidsplass, som høyeste prioritet, men at det også, på grunn av bedriftens art, vil komme mange samfunnsborgere og miljøet, til gode.

Ønsker du å støtte prosjektet mitt, opprettelse av egen arbeidsplass, klikk på linken under, der vil du også finne utfyllende beskrivelse av planene for et eventuelt firma.

Støtte til opprettelsen av egen arbeidsplass

-sissel judith vetland

#paulsenshotell #grønnsakbua #støttespillere #sponsor #sommerfuglhagen #spleis #opprettelseavegenarbeidsplass #skribent #foto #insekter #sommerfugler #entomologi #sisseljudithvetland #lyngdal #vekst #hage #biologi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vetland

Vetland

48, Lyngdal

Vitebegjærlig, leken og optimistisk kvinne, med mange hobbyer og interesser. Mye livserfaring.

Kategorier

Arkiv

hits