Pokerturnering

I går fikk jeg telefon fra en kamerat. Han spurte om jeg ville være med på ei pokerturnering.

Formen var meget redusert etter ei uke med flere vonde og tunge budskap, og min venn sa at det nok ville gjøre meg godt å gjøre noe helt annet en å sitte alene hjemme å gråte. Jeg ba han ringe meg opp litt senere, for jeg kunne ikke klare å bestemme meg der og da.

Da min gode kompis ringte meg opp igjen senere, sa jeg ja, jeg blir med på pokerturnering.

Så kom en annen venn og plukket meg opp hjemme, og vi kjørte mot bestemmelsesstedet for kveldens turnering.

Det er lovlig å spille poker i Norge nå. Tidligere var det forbudt.

Da dette bare var min 2. gang som deltaker på et pokerbord, fikk jeg hjelp til å spille fra de andre deltakerne. En stor takk til hver og en av dere for tålmodigheten!. 

Det er mye å holde styr på når man spiller poker "in real", det er langt fra det lille bildet på pcen, der jeg pleier å spille poker.

Jeg hang med ei stund, men etterhvert raknet det totalt for meg. Det var tomt for konsentrasjon og jeg ble rundspilt på bordet jeg satt. Mine to kamerater satt ved et annet bord, og de gikk ut før meg, så om jeg spilte ganske kleint, spilte jeg iallefall bedre en dem. Det er bra nok for meg.

-sissel judith vetland

#poker #pokerturnering #spill #sport #Ewaldsiretilminne #Ladygaga #Ladyvetland #pokerfjes #pokerface #vennskap #trøst #peace #love #bekind #Lyngdal #Norge #Norway #sisseljudithvetland

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vetland

Vetland

48, Lyngdal

Vitebegjærlig, leken og optimistisk kvinne, med mange hobbyer og interesser. Mye livserfaring.

Kategorier

Arkiv

hits