Tanker i natta

Dagen begynte så fantastisk bra.

Etter en mini-joggetur langs Rosfjord-promenaden, dro jeg inn i Sørlandsbadet hvor jeg traff flere kjente og hadde mange hyggelige konversasjoner.

Ved innsiden av panoramaglassene, snudde jeg en solseng, og hadde hele Rosfjorden som utsikt, mens sola varmet kroppen opp til sommertemperatur, nøt jeg iskrem og kaffe, senere hadde jeg pølse og potetmos på samme sted.


Med totalt avslappede muskler, kjempehumør og nesten svevende av energi, gikk jeg til dusj, siden garderobe.

En av de søte "svømme-jentene" sa at telefonen min hadde ringt, eller jeg tror faktisk hun sa,-"det spilte musikk fra skapet ditt", 

Joda, det hadde kommet noe inn på min, ybertekniske-vidundermaskin-av-et-tale-og-data-apparatur.

Kortfattet var beskjeden slik.-"Du har en måned å flytte på". Resten av historie og bakgrunner vil jeg for all del ikke kjede dere med.

En upper-kutter av en melding å få!

Såh, altså, 1 måned.

Ordet tankestorm, virker som en flau vind i forhold til de ville tankeorkanene, tankesyklonene og gudd veit hva man kan sette sammen med vinder at høyeste hastigheter, styrke og ødeleggelse.

Men altså, jeg var igjennom noe iallefall, noe hardt, vondt og vanskelig. 

Så stilnet mine indre vinder, roen la seg litt etter litt, pusten normaliserte seg og jeg kjente at det var tid for å mobilisere og igangsette tiltak for å gjøre flyttingen lettere og også for å få inn noen kroner.

Jeg har startet planlegging av loppemarked som jeg skal ha hos meg førstkommende lørdag kl 10.00-16.00. Jeg har sanket mange telefonnummer til potensielle fremtidige hjem og har organisert en haug med ivrige flyttefolk. Må huske å sjekke Vipps!

Chek-X

Chek-X

Chek-X

Siden jeg nå er inne i 3. året av en 5 års plan, har fremtiden kommet litt brått på meg. Men, planene for fremtiden har ingen årstall, heldigvis, så da må jeg jo frem med "drømmeboksen" eller få skrevet den bucket-listen jeg har tenkt på osv, og i den forbindelse har det skjedd noe helt fantastisk.

En digresjon:

Av forskjellige grunner har jeg hatt lyst til å besøke "stammefolk" i Afrika. Ikke noen spesiell stamme, bare en tilfeldig. Eh, jeg som ikke tror på tilfeldigheter.

Saken er den at jeg har fått invitasjon til å bo sammen med Masaier, i Kenya. Masaier er en Afrikansk stamme.

Fremtiden står og banker på. Hvordan skal jeg finansiere en Afrikatur?

Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk. Kvitte meg med overflod og samtidig få noen kroner til noe av alt jeg ser for meg å gjøre/kjøpe.

Er det frekt å lage en donasjoninvitasjon?, skeptisk...

Tenke, tenke...

Det har ikke gått et døgn, og jeg har allerede ordnet masse. 

Men tørr jeg reise til Afrika?

...og hvor skal jeg bo?

Loppemarkedet er iallefall godt i gang til å bli organisert.

Tipp-topp-tommel-opp!

-sissel judith vetland

#flytte #loppemarked #kjøp #salg #sørlandet #vestagder #Lyngdal #skribent #butterfly #Afrika #Kenya #Kilimanjaro #Masai #Norge #Norway #tribe #peace #love #bekind #belive #dream #live #entomlogi #photo #kultur #reise #drømmer #virkelighet #sisseljudithvetland

4 kommentarer

Stine Jensen

04.04.2017 kl.09:46

Skjønner du har mye å tenke på ja! Håper du får til Afrikaturen, det måtte ha vært FANTASTISK :-D

Sissel Judith Vetland

04.04.2017 kl.09:54

Stine Jensen:
<3 takk <3

Nora Piscopo

04.04.2017 kl.13:25

Så fint innlegg <3

Sissel Judith Vetland

05.04.2017 kl.13:38

Nora Piscopo:
Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Sissel Judith Vetland

Sissel Judith Vetland

47, Lyngdal

Vitebegjærlig, leken og opptimistisk kvinne, med mange hobbyer og interesser. Mor og Bestemor. Mye livserfaring.Kreativ.

Kategorier

Arkiv

hits