De små stegs forbedringer

Forandringer fryder sies det, og det stemmer vel for de fleste av oss, på ett eller annet vis eller måte. 

Nå har ikke jeg kastet meg ut i den store "nyttårsforsett-stafetten", men vet at jeg har mye jeg kan forandre ved meg selv og/eller ting jeg burde og skulle ha tatt tak i.

Min gode mentor, min far, har lært meg en setning som ofte kommer som et mantra til meg og jeg skal innrømme at innimellom er det ganske så masete når jeg vet at jeg har en del ting jeg burde tatt tak i.

De små stegs forbedringer-De små stegs forbedringer-De små stegs forbedringer

Mot-tanken som på en måte aktiviseres når mantraet blir for hissig, er, "loven om de tre T-er", ting tar tid!

Ting tar tid- Ting tar tid- Ting tar tid-Ting tar tid-Ting tar tid

Vel, jeg er 47 år gammel, eller ung, alt er relativt, og synes at livet har vært en lang skole. Jeg elsker å lære, missforstå meg rett, men det er disse livs-levde skoleringene jeg tenker på. Hvor mange ganger må man gjøre en feil, eller rett for den saks skyld, før man lærer av handlingen? Ofte tenker jeg at, tallet er uviktig, men at det er for høyt!

Så har jeg da altså fått en slik stund av oppvåkning. Nå må jeg ta tak i ting, og jeg er veldig bestemt på at nå, ja NÅ, skal jeg begynne denne endringen.

I øyekroken ser jeg gryta stå på komfyren, i den ligger det kjøtt som skal få ligge noen timer å småputre, så kjøttet blir så mørt at det nesten smelter på tunga...

...og der glapp konsentrasjonen!

Vel, jeg får hanke meg inn igjen.

Altså, i dag har jeg faktisk både tenkt OG iverksatt noe. Om jeg bare hadde tenkt tanken, hadde jeg ikke vært nærmere målet, det og faktisk lage et måltid, det er fremdeles noen steg igjen før jeg er i mål med oppgaven, men altså, jeg har begynt å ta små steg.

Jeg synes at pappas kloke ord høres ut som munter sang i mitt hode nå, for nå har jeg begynt på noe og iverksatt, to steg er bedre en INGEN!

Jeg håper at akkurat du kan finne disse ordene inspirerende og at de kan hjelpe deg til å ta et steg i dag. Ett steg, i uansett hva det måtte være, er bedre en ingen.-sissel judith vetland

#quote #visdomsord #inspirasjon "fredag #helg #Lyngdal #Norge #Norway #blogg #sisseljudithvetland

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sissel Judith Vetland

Sissel Judith Vetland

47, Lyngdal

Vitebegjærlig, leken og opptimistisk kvinne, med mange hobbyer og interesser. Mor og Bestemor. Mye livserfaring.

Kategorier

Arkiv

hits